Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Υπάρχουν Jedi στην Ελλάδα;

Από αρχαιότατων χρόνων υπήρχαν Jedi στην Ελλάδα.Ξέρανε να μάχονται εναντίον του κακού να είναι ελεύθεροι και αυτάρκεις  και αυτό φαίνεται από τα ιστορικά ευρήματα που αφήσαν πίσω τους...

Σήμερα όμως οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχουν μετατραπεί σε κλώνοι που άπλα υπακούν στις εντολές αυτών που τον εξουσιάζει. Τα ενδιαφέροντα του δεν είναι πολλά και γενικά τον διακατέχει ένας απέραντος σταρχιδισμός...και επίσης έχει χεσμένες αρκετές από τις αξίες που αφορούν την ελευθερία του λόγου τις εργασιακές συνθήκες (σε περίπτωση πού έχει εργασία)επίσης αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο του και η αγάπη του προς το ρουσφέτι δείχνει το πόσο αγαπάει τον εαυτό του ΚΑΙ ΜΟΝΟ!







Aποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ψήφισή εκείνων που αν και στην αρχή δείχνανε να νοιάζονται για αυτή τη χώρα να μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τελικά να μας καταστρέφουν!Αν και η καταστροφή είχε αρχίσει εδώ και 20 χρόνια περίπου, και με την εκλογή του Γεωργίου Παπανδρέου ήρθε και έδεσε(τι περιμένατε από έναν jedi που έχει σαν special skill:οδηγιση ποδήλατου με κολάν)!


Και έτσι οι ελληνική οικονομία γαμήθηκε...και ψόφησε!







Αμέσως όμως εμφανίστηκε η καγκελάριος για να σώσει τη κατάσταση...και την αφήσαμε. Τα ίδια και χειρότερα. Η αυτοκρατορία της είναι τόσο ισχυρή που εκτός από εμάς ξεγέλασε και άλλα κράτη!

Αρκετοί τις αυτοκρατορίας θεώρησαν ότι φταίει ο λαός για την οικονομική κατάσταση και ότι είμαστε τεμπέληδες αν και δουλεύουμε περισσότερες ώρες από αυτούς...





Αρκετοί θέλουν να μας σώσουν από αυτή τη κατάσταση αλλά και αυτοί φαίνεται να κοιτάν το συμφέρον τους...

Αν και αυτό δεν αρκεί...
















Από ότι φαίνεται όλοι περιμένουν τον επόμενο Jedi που θα έρθει να
μας σώσει, αλλά η λύση είναι να κάνουμε κάτι και από μόνοι μας...να πούμε αρκετά και να δράσουμε.Μπορεί να χάσαμε πολλά...Η ελπίδα όμως δε σβήνει ποτέ!!!!!


                                                                     Να προσέχετε να αγαπάτε και...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου