Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο περίεργα εστιατόρια στον κόσμο


Σε κάποια θα θέλατε να πάτε και σε κάποια άλλα όχι...

 Σερβιτόρα ντυμένη νοσοκόμα σερβίρει ποτό στον πελάτη με το …εργαλείο του οδοντιάτρου σε ένα εστιατόριο με θέμα το νοσοκομείο (…) στην πρωτεύουσα της Κίνας Ταϊβάν.Να λοιπόν που όποιος πίστευε ότι τα εστιατόρια χωρίζονται μόνο σε ιταλικά, κινέζικα, ινδικά ή “mixed”, έκανε λάθος. Ανήσυχοι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο, πηγαίνουν την ιδέα ενός εστιατορίου ένα βήμα παρά πέρα και της δίνουν ένα “κεντρικό θέμα”, που κυριαρχεί στην διακόσμηση, στο σέρβις, στην όλη εμπειρία του πελάτη εν γένει. Έτσι λοιπόν έχουμε το εστιατόριο – οδοντιατρείο, το εστιατόριο – παράγκα, το εστιατόριο τουαλέτα, το εστιατόριο – ορυχείο, και διάφορα άλλα ενδιαφέρονται και πρωτότυπα, που θα δείτε παρακάτω. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η εξής λεπτομέρεια: η πλειοψηφία αυτών των “προχώ” εστιατορίων, ανήκει σε Ασιάτες, και βρίσκεται στην Κίνα και την Ιαπωνία, ενισχύοντας για άλλη μια φορά την διαπίστωση, ότι το μέλλον έρχεται εξ’ ανατολάς…

Μερικά όμορφα γυναικεία tattoo...

 Σχεδόν για όλα τα γυναικεία γούστα!














Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προσπάθησε να τον σκοτώσει με τα πλούσια στήθη της!!!

Γερμανός δικηγόρος ισχυρίστηκε πως η πρώην σύντροφός του προσπάθησε να τον σκοτώσει με… τα στήθη της.





Ο Τιμ Σκμιντ, δικηγόρος στο επάγγελμα, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η πρώην κοπέλα του ονόματι Φρανσίσκα, προσπάθησε να τον πνίξει με το πλούσιο στήθος της όταν έμαθε πως αυτός σκόπευε να τη χωρίσει.
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο κι ενώ το ζευγάρι έκανε έρωτα.
"Καθόταν πάνω μου γυμνή κι εγώ φιλούσα τα στήθη της όταν προσπάθησε να με πνίξει. Έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε ανάμεσα στα δύο της στήθη με δύναμη. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πρέπει να μελάνιασα. Δεν μπορούσα να ελευθερωθώ και νόμιζα πως θα πεθάνω" είπε ο ίδιος διηγούμενος το περιστατικό.

Ο Τιμ εξιστόρησε μάλιστα το πως κατάφερε να γλιτώσει, τρέχοντας έντρομος στο σπίτι ενός γείτονα. Όπως μάλιστα τόνισε στο δικαστήριο θεωρεί πως είναι σαφές το ότι η γυναίκα ήθελε να τον σκοτώσει. Σε τηλεφωνική τους μάλιστα συνομιλία, όταν η σύντροφός του ερωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε, του απάντησε πως ήθελε να του προσφέρει έναν όσο το δυνατό πιο ευχάριστο θάνατο

Πηγή:e-go.gr

Οι 10 μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες του 2012

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes – σε σχέση με τις εισπράξεις



The Oogieloves In The Big Balloon Adventure 

Box Office: $1 million Production Budget: $20 million Return: 5% Mία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία από τους δημιουργούς των Teletubbies
 A Thousand Words 



Box Office: $20 million Production budget: $40 million Return: 50% Η νέα αποτυχία του Έντι Μέρφι 
Dredd




Box Office: $28 million Production Budget: $50 million Return: 56% Το remake του Judge Dredd από το 1995 
Big Miracle 




  Box Office: $25 million Production Budget: $40 million Return: 63% Μεγάλη αποτυχία παρά την παρουσία της Drew Barrymore
Wanderlust 






  Box Office: $21 million Production Budget: $30 million Return: 70% H ταινία δεν πήγε καλά αλλά τουλάχιστον η Jennifer γνώρισε στα γυρίσματα τον αρραβωνιαστικό της
Rock of Ages






  Box Office: $56 million Production Budget: $75 million Return: 75% Υποτίθεται ότι βάδισε στα χνάρια του Mamma Mia αλλά στραβοπάτησε, παρά την παρουσία του Τομ Κρουζ 
People Like Us






   Box Office: $12 million Production Budget: $16 million Return: 75% Η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Alex Kurtzman, μεγάλου παίκτη του Χόλιγουντ σε άλλα πόστα
That's My Boy   






Box Office: $57 million Production Budget: $70 million Return: 81% Ο Άνταμ Σάντλερ σε μεγαλύτερη ακόμα αποτυχία μετά το Jack and Jill
Premium Rush   






Box Office: $29 million Production Budget: $35 million Return: 83% Καλή ιδέα, μεγάλες ταχύτητες, χλιαρές αντιδράσεις 




 Πηγή: lifo

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πως να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση!


                                       Εισαγωγή
Είναι πολύ σημαντικό να έχετεαυτοπεποίθηση γι' αυτό μην το αμελήσετε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά μα πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς, στον συναισθηματικό, στη δουλειά, στις δημόσιες σχέσεις και γενικά παντού! 
Τι πρέπει να κάνετε

1. Χειριστείτε σωστά τα συναισθήματά σας, 
Άνθρωποι είμαστε, θα τύχει να χαρούμε, να λυπηθούμε, κτλ. Είναι αδύνατο να τα καλύπτουμε όλη την ώρα. Όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην συμπεριφερόμαστε άσχημα στους άλλους, εξαιτίας κάποιας άσχετης αιτίας, ή δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν στην δουλειά. Πηγαίντε για έναν περίπατο αν είσαστε τσαντισμένοι με κατι και σίγουρα θα αλλάξει η διάθεσή σας. 

2. Να είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας, 
Σταματήστε να κατηγορείτε άλλους για το τι συνέβει σε εσάς. Μην ψάχνετε αιτίες σε άλλους, ή προσπαθήστε να κατηγορήσετε κάποιον, ενώ φταίτε εσείς. Θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι το λάθος είναι δικό σας και να είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας (καλές ή κακές). 

3. Πάρτε αποφάσεις, 
Πάρτε αποφάσεις και μην φοβάστε, δουλέψτε πάνω σε αυτές. Κάντε το συνήθειό σας αυτό και μην απέχετε. Αναλογιστείτε πως όλοι μα όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις και δραν σε αυτές γρήγορα! Οι τεμπέληδες, η μόνη απόφαση που παίρνουν είναι να αναβάλλουν πράγματα, οπότε σκκεφτείτε και δράστε! 

4. Μην ασχολήστε με τους άλλους, 
Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και νιώθετε χάλια! Δεν θα σας επιφέρει κανένα καλό. Αντιθέτως, συγκεντρωθείτε στη ζωή σας και βάλτε τους δικούς σας στόχους και θέστε τα δικά σας στάνταρ. Σταδιακά να τα βελτιώνετε και μην σκεφτείτε τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς. Το πιο σημαντικό είναι το πως νιώθετε εσείς, οπότε επικεντρωθείτε σε αυτό και μην στενοχωριέστε και μην ασχολήστε με τους άλλους! 

5. Κάντε τον εαυτό σας χαρούμενο, 
Να κάνετε μια λίστα σε ένα χαρτί με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας κάνουν χαρούμενους. Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως μουσική, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να δείτε ταινία, να τηλεφωνήσετε σε κάποιον, κτλ. Όταν θα νιώθετε χάλια, δοκιμάστε κάποια πράγματα να κάνετε από αυτή τη λίστα σας. Αμέσως θα σας αλλάξει τα επίπεδα αυτοπεποίθησης! 

6. Βελτιώστε την εμφάνισή σας, 
Κάνοντας την εμφάνισή σας καλύτερη, αμέσως αποκτάτε αυτοπεποίθηση. 
Το θέμα είναι πως έχετε πάντα αυτογνωσία του κατά πόσο "μετράτε". Αν κάνετε βήματα βελτίωσης, θα καταλάβετε και οι ίδιοι, αλλά και από τον περίγυρό σας, ότι "μετράτε". Έτσι, αυτόματα θα σας φύγουν τα κολλήματα και οι ενδοιασμοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. 
Να το πούμε έτσι απλά: έχοντας μια "δυνατή" παρουσία, έχετε ένα δυνατό χαρτί στην τσέπη σας! 
Το νιώθετε και αντιμετωπίζετε τα πάντα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Καλή επιτυχία! :)

Πηγή:coolweb.gr

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΗ:They come from the west


Street art exhibition @ Stigma Lab

Διάρκεια Εκθεσης: 1 Δεκεμβρίου εώς 24 Δεκεμβρίου
Εγκαίνια Έκθεσης: 1 Δεκεμβρίου (20:00 - 24:00)
6 καλλιτέχνες, οι οποίοι προέρχονται από το Γαλλικό γκράφιτι και Street Art κίνημα συμμετέχουν από κοινού για να παρουσιάσουν την πολυμορφία της γαλλικής αστικής τέχνης.
6 διαφορετικά εικονογραφημένοι κόσμοι συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύμπαν. Από καθαρά γκράφιτι σε στένσιλ και αφίσες, η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφίζει ένα πορτραίτο του γαλλικού “Artivism”.

Dely

Γάλλος γκράφιτι καλλιτέχνης από το 1992, o Dely Lobster έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ένα προσωπικό και εκλεπτυσμένο στυλ, μεταξύ των ομάδων Le Lotus, AKV και PM που είναι μέλος. Ο διάφορες παραγωγές του εμφανίζουν πολύ σθένος και μεγάλες επιρροές ενώ εκτελεί γράμματα καθώς και χαρακτήρες. Η τελευταία του δουλειά "Brick delyrium" μετατρέπει το τούβλο σε κάτι το πραγματικό και σχεδόν ανθρώπινο μέσα σε μια σκοτεινή, διαγαλαξιακή ατμόσφαιρα.

Djalouz

Η έμπνευση προήλθε από αραβικές και ασιατικές καλλιγραφίες. Ο Djalouz προσπαθεί να συνθέσει μια αρμονία μεταξύ των μορφών, των τόπων, των τοίχων, των δαπέδων, των γωνιών και των ρωγμών. Ο ίδιος θέλει να σπάσει τις γραμμές, πέρα από την απλή επιτοίχια ζωγραφική, παίζοντας με το περιβάλλον που περιβάλλει τη ζωγραφική του. Τα έργα του προσαρμόζονται διαφορετικά κάθε φορά ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.

La Boukle

Μετά το βάψιμο τοίχων με οργανικά στυλ γραμμάτων για χρόνια, ξεκίνησε ένα έργο ζωγραφικής σε καμβά αναπτύσσοντας ένα αφηρημένο στυλ στο οποίο διαφένονται οι γκράφιτι ρίζες του.

Oré

Το όνομά του είχε ήδη διαδοθεί από το 1989, παρουσιάζοντας γραμματοσειρές στην κάθε είδους επιφάνεια υλικών που η πόλη θα μπορούσε να προσφέρει. Κατά τη διάρκεια διαφορετικών ταξιδιών στο Μεξικό, ανακάλυψε το "φτερωτό φίδι " που ονομάζεται Quetzalcóatl, το οποίο και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό στο γραφικό σύμπαν του. Εκτός από τις τοιχογραφίες και τις εκθέσεις, επικολλά το Quetzalcóatl στους τοίχους των μεγάλων πόλεων της Γαλλίας, και στους δρόμους των ξένων πόλεων που έχει επισκεφθεί (Αθήνα, Βερολίνο, Μπιλμπάο, Βρυξέλλες, Αμβούργο, το Μεξικό, το Βανκούβερ).

Spliff Gâchette

Ένας νεαρός "an-artist", όπως δηλώνουν οι Ντανταιστές. Αγωνίστηκε ενάντια στην κοινωνική αδικία για πολλά χρόνια με το καλύτερο όπλο, τα stencils. Κυρίως έξω από τις Γκαλερί, ο Spliff παρουσιάζει την νέα παραγωγή του από αφίσες και κουτιά πούρων από την Κούβα.

War

Ζωγράφος τοίχων από το 1996.
Πόλεμος, μια φρικτή λέξη λογομαχίας έξω στους τοίχους. Ωστόσο, μια λέξη που σημαίνει καθημερινή πραγματικότητα στη γη. Φυσικά, μπορούμε πάντα να ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την πραγματικότητα.
Ο πόλεμος!, ένας φόρος τιμής στο τραγούδι του Bob Marley , εμπνευσμένο από την ομιλία του Haile Selassie που δόθηκε στην συνάντηση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Πόλη της Νέας Υόρκης το 1963 και στην οποία ο ίδιος κάνει έκκληση ειρήνης και ισότητας για την ανθρωπότητα.
Ο πόλεμος! Είναι μία πολύχρωμη κραυγή. Ο πόλεμος! Είναι ένα σταγμένο ουράνιο τόξο πάνω στα γκρίζα τείχη των πόλεών μας.


ΠΗΓΗ:hiphop.gr



Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έλληνας επιστήμονας θεραπεύει την κατάθλιψη

Ερευνητές μελετούν μια νέα μέθοδο για τη θεραπεία της κατάθλιψης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις παλιές παραδοσιακές μεθόδους, όπως το ηλεκτροσόκ. 

Ο ελληνικής καταγωγής δρ Ζαφείρης (Τζεφ) Δασκαλάκης, ψυχίατρος στο Κέντρο Εθισμού και Ψυχικής Υγείας του πανεπιστημίου τουΤορόντο, είναι από τους πρωτεργάτες της έρευνας για τη νέα μαγνητική θεραπεία.

Σημειωτέον ότι το ηλεκτροσόκ αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1930 και πρόκειται για ηλεκτροσπασμοθεραπεία που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα ως μέσο για τη θεραπεία της σοβαρής κατάθλιψης σε ασθενείς που δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες μορφές θεραπείας, όπως την παροχή συμβουλευτικής ή φαρμακευτικής αγωγής.

Η θεραπεία περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρεύματα που περνούν μέσω του εγκεφάλου, γενικά σε ασθενείς που βρίσκονται κάτω από αναισθησία. Τα κύματα πυροδοτούν μια κρίση παροξυσμού, που δίνει θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η θεραπεία με ηλεκτροσόκ φαίνεται επίσης ότι προκαλεί απώλεια μνήμης και αποπροσανατολισμό σε ορισμένους ασθενείς.

Ο δρ Τζεφ Δασκαλάκης 
πρωταγωνιστεί στη δοκιμή μιας πιο σύγχρονης και πιθανώς πιο ασφαλούς προσέγγισης από τη θεραπεία με ηλεκτροσόκ, η οποία ονομάζεται μαγνητική θεραπεία επιληπτικών κρίσεων. Ο κ. Δασκαλάκης δηλώνει ότι η νέα μέθοδος έχει αποδειχθεί πως παρέχει τα ίδια οφέλη με τη θεραπεία του ηλεκτροσόκ χωρίς να βλάπτει τη μνήμη των ασθενών.

«Καθώς είμαστε ένα από τα λίγα κέντρα στη Βόρεια Αμερική και στον κόσμο, που εφαρμόζουμε αυτή την πρωτοποριακή θεραπεία, αισθανόμαστε μια τεράστια συγκίνηση γιατί σπάζουμε ένα φράγμα στην ψυχιατρική», δήλωσε ο δρ Δασκαλάκης σε συνέντευξη Τύπου.

Η μαγνητική θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση μαγνητικών πηνίων που τοποθετούνται στο κεφάλι του ασθενούς και ενεργοποιούνται. Οι μαγνητικοί παλμοί διεισδύουν σε επιλεγμένες περιοχές του εγκεφάλου. «Χτυπάμε τον στόχο», εξήγησε ο δρ Δασκαλάκης, επισημαίνοντας ότι η θεραπεία στοχεύει σε περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στην κατάθλιψη. Η πειραματική θεραπεία έχει ήδη δοκιμαστεί σε 20 άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, και οι ερευνητές σχεδιάζουν να τη δοκιμάσουν σε άλλους 200 ασθενείς.

Οι ερευνητές λένε ότι έχουν δει θετικά αποτελέσματα σε ασθενείς που έχουν δοκιμάσει τη θεραπεία μέχρι σήμερα. Αυτό που εντοπίζουν είναι ότι οι ασθενείς παρουσιάζουν βελτίωση, χωρίς σχεδόν καμία γνωστική εξασθένηση, ισχυρίζονται οι ερευνητές. Περίπου το 50% των ασθενών που υποβλήθηκαν σε μαγνητική θεραπεία επιληπτικών κρίσεων έχουν ανταποκριθεί θετικά στη θεραπεία, δήλωσε ο κ. Δασκαλάκης.Το νέο Κέντρο Θεραπευτικής Παρέμβασης του Εγκεφάλου θα αρχίσει να προσφέρει τη μαγνητική θεραπεία επιληπτικών κρίσεων από τις 13/11 στο Μόντρεαλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ι. Φραγκούλη

«Τη μέρα που είδα 248 κορίτσια να υποβάλλονται σε κλειτοριδεκτομή»

Μια δημοσιογράφος γράφει στην Guardian αυτό το οποίο κρατούσε μέσα της 6 ολόκληρα χρόνια.


To 2006 στην Ινδονησία η έξι μηνών έγκυος Abigail Haworth γίνεται μια από τις λίγες δημοσιογράφους που παρακολουθούν από κοντά κλειτοριδεκτομή νεαρών κοριτσιών. Μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να πει την ιστορία της:   «Είναι 09.30 το πρωί μιας Κυριακής, και η ατμόσφαιρα στο σχολείο στην Μπαντούνγκ είναι γιορτινή. Μητέρες με μαντίλες και έντονα κραγιόν κουβεντιάζουν, και τρώνε γλυκά από καρύδα. Κάνει ζέστη, έχει θόρυβο και σχεδόν οι πάντες από τους 400 παρισταμένους χαμογελάνε. Αλλά η 12χρονη Σουμίνα μοιάζει σαν να θέλει να δώσει μπουνιά σε κάποιον. Τα μάτια της έχουν την σαστισμένη έκφραση ενός παιδιού που νιώθει προδομένο από τους δικούς του.   Κάθεται σε μια πλαστική καρέκλα, και αντιστέκεται στις προσπάθειες που κάνει η μητέρα της να την ηρεμήσει με ένα ποτήρι γάλα και ένα μπισκότο», γράφει η ρεπόρτερ. Και προσθέτει: «Μια ώρα αργότερα τα γεννητικά της όργανα ακρωτηριάστηκαν με ψαλίδι την ώρα που ήταν ξαπλωμένη επάνω σε ένα θρανίο. Εκείνο το πρωί, 248 κορίτσια υποβλήθηκαν στην ίδια βάρβαρη πρακτική. Η Σουμίνα ήταν το μεγαλύτερο, το μικρότερο ήταν μόλις πέντε μηνών».   Τέτοιοι μαζικοί Ακρωτηριασμοί Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων όπως αναφέρει η Guardian γίνονται κάθε χρόνο από το 1958 στο Ασαλάαμ, ένα ισλαμικό ίδρυμα. Οι γονείς παίρνουν 7,5 ευρώ και ένα κουτί με φαγητό για κάθε κόρη που φέρνουν για κλειτοριδεκτομή.   «Άλλες φορές ακρωτηριάζεται μέρος ή ολόκληρη η κλειτορίδα, άλλες τα μικρά ή τα μεγάλα χείλη του αιδοίου. Συχνά γίνεται συρραφή της σχισμής για να είναι πιο στενή η είσοδος του κόλπου. Η πρακτική παρομοιάζεται συχνά με την ανδρική περιτομή, στην πραγματικότητα, όμως, το ακριβές αντίστοιχο για τους άνδρες είναι ο ευνουχισμός. Δεν είναι σπάνιο μικρά κορίτσια να πεθαίνουν επί τόπου τη στιγμή της κλειτοριδεκτομής, από την ακατάσχετη αιμορραγία ή τον αφόρητο πόνο και το σοκ»», συνεχίζει η Χάγουερθ.   «Η αρχή του χάνεται στα βάθη των αιώνων της αφρικανικής παράδοσης. Υποτίθεται ότι αυξάνει την απόλαυση για τον άνδρα και την μειώνει για την γυναίκα, ώστε να αποφεύγεται η σεξουαλική ελευθεριότητα εκ μέρους της και να μπορεί να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού. Ερευνες έχουν δείξει ότι για πολλές από τις ακρωτηριασμένες γυναίκες η σεξουαλική επαφή είναι μία πολύ οδυνηρή εμπειρία», γράφει η Χάγουερθ.   Είναι ένα αρχαίο έθιμο που επιβιώνει μέχρι σήμερα, κυρίως στην Αφρική, σε ορισμένες χώρες της Ασίας και ελάχιστες της Μέσης Ανατολής. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι 100-140 εκατ. κορίτσια και γυναίκες έχουν υποβληθεί, παγκοσμίως, σε κάποιου είδους κλειτεριδοκτομή. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι 91,5 κορίτσια και γυναίκες άνω των 9 ετών στην Αφρική έχουν υποβληθεί σε κλειτοριδεκτομή.

 Πηγή: lifo

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ποιος είπε ότι ο αθλητισμός δεν έχει πλάκα!!!

Ποιος έβαλε καρχαρίες στη πισίνα; 







 Κοίτα χαρά για ένα μπαλάκι...
 Ουάου...rexona με γεύση σοκολάτα,μιάμμμμμ!


Πρρρρρρρρ κορόιδο κορόιδο... 


 Όχι ρε γαμώτο...κοίτα τι αλλαγή έκανε ο προπονιτής..εβγαλε το παιχτρόνι και έβαλε τον άμπαλο...ΧΑΣΑΜΕ!
Γιατί τι έχει το ύφος μου; 


Πούσου το φελέκι μου ξέχασα το θερμοσίφωνα ανοιχτό.. 
 Θα τσούξειιιιιιιιι....
 Ωχ...θα φάω πολύ ξύλο από τα παόκια έτσι και το σφυρίξω αυτό










 Σάκηηηηηηηηηη!!!!
Ντάξ..είπαμε, δεν είναι και μπάλα του μπόουλινγκ! 
Να σου δώσω ένα φιλάκι; Όχι;
Ποιο δαιμονισμένος πεθαίνεις...

Εγώ δε του πέταξα αυτό το μπαλάκι... 

Βάλαμε για ύμνο της ομάδας το πουλάκι τσίου;!;! 



 Μάντεψε τι κάνω συλλογή το τελευταίο καιρό...
Και τώρα κυρίες και κύριοι βλέπουμε ένα ήρεμο μαρκάρισμα του Τσάκ Νόρις... 
Βαρέθηκα..Λες να τους πω να το διαλύσουμε και να πάμε για καμία μπύρα
 Dulcolax...Και νιώστε απελευθερωμένοι...
Κάαουυυυυυ...Πάκααααα 
Τι κι αν έχεις ρόπαλο 60 εκατοστά...αν δε ξέρεις να το χρησιμοποιείς αυτά παθαίνεις.
Έχω αυγά στις τσέπες ρε μαλάκα... 


Έλα ρε κόοοοουτσ...χικ...άσε με λίγο...χικ..ακόμη μέσα...χικ...καλά είμαι... 






 Κιτρίνισε από το πολύ σφίξιμο...
 Έτσι γίνεσαι αν βγάζεις συνέχεια το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο...
 Είμαι ο σούπερμαν είμαι ο χουπερμαν...νιαααανιανιανιαααανια!


Hulk smash!!! 
 Χουχουχου...πολύ καλό το αστειάκι σου, κάτσε να γαργαληθώ!
Captain foot!Ο Μονόφθαλμος...