Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φάρσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η έγκυος Κέιτ


Θύμα φάρσας δυο παραγωγών αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού που μιμήθηκαν τον πρίγκιπα Κάρολο και την βασίλισσα Ελισάβετ έπεσε νοσοκόμα του King Edward VII όπου νοσηλεύεται η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, εξαιτίας αδιαθεσίας που της έχει προκαλέσει η εγκυμοσύνη.
Οι δυο ραδιοφωνικοί παραγωγοί του αυστραλιανού σταθμού 2Day FM μιμήθηκαν τις φωνές του πρίγκιπα Κάρολου και της βασίλισσας Ελισάβετ και έπεισαν την νοσοκόμα που φροντίζει την Κέιτ να τους δώσει πλήρη αναφορά για την κατάσταση της εγκυμονούσας δούκισσας.
«Κοιμάται αυτή την στιγμή και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ» είπε η νοσοκόμα. Η συνομιλία μεταδόθηκε στον αέρα και ο «Κάρολος» την χαρακτήρισε την πιο εύκολη φάρσα που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι έγινε το εν λόγω τηλεφώνημα και το αποκάλεσε «ανόητη φάρσα» για την οποία εξέφρασε την λύπη του.
Εκπρόσωπος του Ουίλιαμ και της Κέιτ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο το αστειάκι των δυο Αυστραλών δεν φαίνεται να εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από το κοινό και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου