Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος του κόσμου: «Ταξίδια» σε Παράδεισο και Κόλαση


Τέλος του κόσμου: «Ταξίδια» σε Παράδεισο και ΚόλασηΤο επερχόμενο τέλος του κόσμου μπορεί να μετατραπεί σε μια «μοναδική», «υπερπολυτελή» εμπειρία, καθώς ένα τουριστικό γραφείο στο Κίεβο προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα για τον Παράδεισο και την Κόλαση, σε τιμές-ευκαιρία και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!
Το πακέτο «Heaven All Inclusive» περιλαμβάνει ένα εισιτήριο πρώτης θέσης για τον Παράδεισο στις 21 Δεκεμβρίου και έναν τουριστικό οδηγό. Για τους πιο περιπετειώδεις τύπους προτείνεται «ελεύθερη πτώση στην Κόλαση» και ένας οδηγός επιβίωσης.
Το κόστος του ταξιδιού στον Παράδεισο είναι 15 δολάρια, ενώ αντίστοιχα στην Κόλαση 18 δολάρια. Αν κάποιος θέλει την εμπειρία ολοκληρωμένη, μπορεί να κλείσει όλο το πακέτο με έκπτωση 75%.
Η «προσφορά» αυτή ανέβηκε πράγματι σε ιστοσελίδα γραφείου της Ουκρανίας, όμως ήταν ένα «αθώο αστείο». Αυτό δήλωσαν οι εμπνευστές της, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο από θυμωμένους συμπολίτες τους. Γιατί εκτός από τους Ουκρανούς που γέλασαν, υπήρξαν πολλοί άλλοι που ενοχλήθηκαν και άρχισαν να στέλνουν οργισμένα μηνύματα στους «διοργανωτές». Ο λόγος ήταν ότι πιστεύουν όντως πως ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου και ένιωσαν προσβεβλημένοι με το «αστείο».
Πάντως, οι πιστοί φαίνονται πως είναι πολλοί αφού στις αρχές του Νοεμβρίου ξεκίνησαν μαθήματα επιβίωσης για την Αποκάλυψη σε άλλη ουκρανική πόλη, ενώ στη γειτονική Ρωσία πωλούνται «κιβώτια επιβίωσης» που περιέχουν φάρμακα για την καρδιά, σκοινί και φυσικά βότκα, στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου